Grad Osijek potiče poduzetništvo s milijun kuna

Grad Osijek objavio je Javni poziv za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka u 2021. godini. Cilj je jačanje konkurentnog nastupa osječkih poduzetnika na tržištu te podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina.

ZAKON Potpore mogu koristiti mikro, mali i srednji poduzetnici, isključivo trgovačka društva, obrti, zadruge i samostalne djelatnosti, koji su zakonom kojim se uređuje poticanje razvoja poduzetništva definirani kao subjekti malog gospodarstva.

Poduzetnik se može javiti na više mjera, a ostvariti najviše 75.000 kuna potpore po ovome Javnom pozivu, koji je otvoren od 1. listopada do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2021. Ukupno raspoloživa sredstva namijenjena za dodjelu potpora iznose 1.000.000 kuna.

Uz detaljnije informacije o uvjetima za dodjelu potpora dostupne na https://www.osijek.hr/natjecaji/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-iz-opceg-programa-poticanja-razvoja-poduzetnistva-na-podrucju-grada-osijeka-u-2021-pot-os-2021-ii/, prijaviteljima je do 19. studenoga dostupna i Info točka gdje mogu dobiti informacije i pomoć pri eventualnim nejasnoćama, na adresi e-pošte potpore@osijek.hr.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: