Grad Osijek osigurao 300.000 kuna za osječke poljoprivrednike

Grad Osijek danas je objavio Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi na području grada Osijeka u 2020. Tako je za osječke poljoprivrednike osigurano 300.000 kuna, a jedan korisnik može ostvariti potporu za više mjera i maksimalan iznos potpore ne veći od 60.000 kuna.

Zamjenica gradonačelnika, Žana Gamoš pozvala je svih 1583 poljoprivrednika s područja grada Osijeka da se prijave na Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi na području grada Osijeka, koji je otvoren od 2. studenog do iscrpljenja sredstava, odnosno najkasnije do 20. studenog.

POZIVNICA Pojasnila je da je ovo pozivnica obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtima, mikro, malim i srednjim poduzećima koji su upisani u upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Uvjeti za dodjelu potpore su sjedište na području grada Osijeka, a za obrte i sjedište i prebivalište na području grada Osijeka, ulaganje izvršeno na području grada Osijeka i da je poljoprivrednik registriran kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt, mikro, mali ili srednji poduzetnik upisan u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.


ŠEST MJERA Imamo šest mjera, a one su potpora za plasteničku proizvodnju, potpora za kontrolu plodnosti tla, zatim za održavanje konferencija i stručnih skupova, potpora za preradu proizvoda i potpore za promociju i promidžbu – dodala je Gamoš.

Sve informacije u vezi ovog Javnog poziva mogu se dobiti isključivo od Poduzetničkog inkubatora Bios, na broj telefona 031 209 955 ili putem e-maila: potpore@inkubator.hr .
Sve informacije o pozivu nalaze se na https: https://www.osijek.hr/natjecaji/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-u-poljoprivredi-na-podrucju-grada-osijeka-u-2020-godini/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s