Koncertni ciklus Grada

U Muzeju likovnih umjetnosti 22. siječnja 2020. u 19:30 sati, održan je koncert Anđelka Krpana (violina) i Martina Krpana (violina) u okviru programa Koncertnog ciklusa Grada, dok će se u petak, 24. siječnja 2020. s početkom u 19,30 sati u Vikarijatu Osijek održati koncert Ansambla Ars Longa.

GLAZBENI DOGAĐAJI Najvažniji klasični koncertni glazbeni događaji u gradu obuhvaćeni su Koncertnim ciklusom Grada, ciklusom glazbenih gostovanja eminentnih hrvatskih i inozemnih solista i ansambala.

Koncertni ciklus Grada također daje priliku mladim umjetnicima da u javnom nastupu pokažu svoja prva skladateljska i izvedbena postignuća.

Nositelj koncertne sezone 2019./2020. u producentskom i organizacijskom smislu je Grad Osijek. U ovoj sezoni nastavit će se suradnja s Arheološkim muzejom Osijek, koji ustupa prostor Atrija zgrade Glavne straže s koncertnim klavirom, dok se koncerti održavaju i na drugim lokacijama u gradu – Galerija Waldinger, Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku, Dvorana Doma Željezničar, Kulturni centar Osijek, Galerija Kazamat, Župa Preslavnog Imena Marijinog Osijek, Muzej likovnih umjetnosti Osijek…

U glazbenoj sezoni 2019./2020. planirano je dvadeset (20) koncerata i to šesnaest (16) u Osijeku i četiri (4) u drugim gradovima Osječko-baranjske županije.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: