Zaklada “Srce grada Osijeka” izdvojila 540.000 kuna za 30 stipendija

Zaklada “Srce Grada Osijeka” raspisala je novi javni natječaj za dodjelu stipendija studentima koji su redovno upisali akademsku godinu 2019./2020..

IZDAŠNO Ove je godine izdvojeno 540.000 za 30 stipendija, tako da je riječ o najizdašnijoj stipendijiu u Hrvatskoj. 

– Naši studenti mogu dobiti 1.500 kuna mjesečno tijekom 12 mjeseci. Iznos od 1.000 kuna stipendisti dobivaju svaki mjesec, a jednokratnu isplatu od 3.000 kuna dobivaju za sve položene ispite i dodatnih 3.000 kuna jednokratne isplate za upis na novu akademsku godinu. Smatramo to odličnim načinom da potaknemo izvrsnost – naglasio je predsjednik Upravnog odbora Zaklade Vladimir Ham.

Upravitelj Zaklade Romano Kristić objasnio je kako su sve funkcije u Zakladi volonterske prirode kako bi smanjili trošak funkcioniranja Zaklade, a maksimalno povećali sredstva i ponudili ih studenticama i studentima grada Osijeka.

Osnovni uvjeti za prijavu na stipendiju jest da su osobe redovni studenti i studentice Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, da su državljani Republike Hrvatske s neprekidnim prijavljenim prebivalištem na području Grada Osijeka u trajanju od najmanje dvije godine neposredno do dana podnošenja prijave na javni natječaj, da su redovni studenti koji po prvi puta upisuju akademsku godinu i da prosječni mjesečni prihod ostvaren u prethodnoj kalendarskoj godini po članu zajedničkog kućanstva obitelji ne prelazi iznos od 2.000 kuna.

PRIJAVE Rok za prijavu  je do 26. studenog, a potom slijedi evaluacija nakon čega će prve stipendije biti isplaćene u prosincu.

Sva pravila i uvjete natječaja možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s