Besplatni softver za poslovanje osječkih poduzetnika

Nakon znatnog povećanja gradskih proračunskih sredstava za mjere poticanja i razvoja poduzetništva u Osijeku, Grad je krenuo s ovim projektom koji olakšava početak poduzetničke priče.

BESPLATNO Osječki poduzetnici imaju na raspolaganju 1001 besplatnu licencu sofvera, putem kojega s lakoćom mogu voditi Financijsko poslovanje, Statistiku poslovanja, Kartice klijenata, Putne naloge i GDPR evidenciju.

Realizacijom ovog projekta Grad olakšava svakoj tvrtki, obrtu, ili zadruzi – primarno poduzetnicima-početnicima (start-up tvrtkama) i malim tvrtkama sa sjedištem u Osijeku – onaj najosjetljiviji početak poslovanja, gdje se mnogi početnici teško snalaze s propisima što reguliraju njihovo poslovanje.

PRVI U HRVATSKOJ Osijek je prvi grad u Hrvatskoj koji financira ovakav jedan besplatni softver namijenjen prije svega malim poduzetnicima i obrtnicima.  

Poslovni subjekti sa sjedištem u Osijeku, mogu se  javiti isporučitelju softvera – Brokenbyte, obrtu za informatičke djelatnosti – i zatražiti aktivaciju godišnje licence bez naknade. Zahtjev za aktivaciju licence upućuje se isporučitelju i pritom ga je neophodno potkrijepiti izvodom iz sudskog ili obrtnog registra kako bi se utvrdilo da poslovni subjekt ima sjedište u Osijeku. Korisnici mogu aktivirati licence do 31. kolovoza 2020., a trajanje pretplate počinje s danom aktivacije i traje godinu dana.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: