VEDRAN STAPIĆ Na agrarnoj sceni Europe danas nema medija kao što je Agroklub

Vedran Stapić, vlasnik SLinka i osnivač Agrokluba

Od 2004. SLink se bavi razvojem rješenja na internetskoj platformi. Prije desetak godina krenuli su s Agroklubom, danas vodećim digitalnim projektom u domeni agrara u našem okruženju. O Agroklubu i potporama Grada Osijeka govori vlasnik SLinka i osnivač Agrokluba, Vedran Stapić.

  •  S-Link je IT tvrtka koja je spojila IT i poljoprivredu, kroz portal Agroklub. Koliko ste konkurentni u vašem poslu? Koliko ljudi zapošljavate?

Agroklub je izrastao u posebne tvrtke na tržištima na kojima djeluje, a danas stalno zapošljava desetak djelatnika i 70 vanjskih suradnika, novinara-honoraraca.

JEDINSTVENO Nezahvalno je govoriti o sebi na taj način, ali na medijskoj sceni agrara Europe danas nema takvog projekta.

Internet agrarni portali u drugim zemljama obično su proizašli iz tiskovina ili su dijelom velikih medijskih kuća, tako da je Agroklub u tom smislu specifičan. Projekt raste i razvija se, a iz godine u godinu se potvrđuje na tržištu.

  • Agroklub je medijski projekt specijaliziran za agrar. Koliko je portal posjećen? Što nudi poljoprivrednicima?

Ideja je bila i ostala u svakom smislu pružati podršku našim proizvođačima hrane i svim drugim žiteljima ruralnih prostora. Novinari, agronomi i urednici traže odgovore na izazove života sela, a njih danas ima mnogo.

IZAZOVI Sve se mijenja, tržište, regulacija, tehnologije  i veliki je izazov pratiti tako naglašene promjene.

40.000 čitatelja/klikatelja danas je posjetilo portal Agroklub, svi zainteresirani za teme koje obrađuje, te za oglasnik i druge segmente strukturiranih informacija.

  • U prošloj ste godini koristili potpore Grada Osijeka. Koliko su vam one značile, odnosno pomogle u poslovanju?

Potpore koristimo na svim razinama, a na pozive grada se javljamo unazad nekoliko godina. Najčešće bi sufinancirali nabavu opreme ili pokrivali dio troškova naših promotivnih aktivnosti na sajmovima.

POMOĆ To je pomoć koja nas čini jačima i pomaže u razvoju i održivosti poslovanja.

REFERIRA SE NA:

Proračun 2019. RASHODI

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: