RENE KRASNIĆ VELICKI Osjetila sam da su Grad i poduzetnici na istoj strani

Potpora Grada Osijeka za izlaganje na Sajmu vjenčanja, prema riječima voditeljice marketinga i prodaje Zlatarnica Karat, Rene Krasnić Velicki, najviše im je pomogla u smislu likvidnosti.

  • Kako ste zadovoljni potporama Grada Osijeka i općenito odnosu Grada prema poduzetnicima?

Potpora u prošloj godini došla je kao ugodno iznenađenje jer kod planiranja investicije nisam znala za potpore. Novci su došli post festum, kao injekcija u likvidnost.

SUSTAV A potpora je pomogla i u izgradnji povjerenja u sustav i osjećaja povratnog vrednovanja.

Prvi puta sam osjetila da ipak poduzetništvo i administracija nisu suprotne strane, nego da sad radimo na zajedničkom projektu.

  • Kako ste zadovoljni načinom prijave i općenito modelom potpora?

Suočeni sa smanjenom potrošačkom aktivnosti uslijed iseljavanja, bili smo primorani mijenjati poslovni model. Jedini način da zadržimo radna mjesta u Osijeku je da plasiramo proizvode na druga tržišta. To je veliki marketinški zalogaj koji trenutno traži puno, a vraća sporo i polako. Zato su nam interesantne gradske potpore.

KRATKO I JASNO Javni pozivi su vrlo jasni, a upute su kratke i nekomplicirane.

Nema filozofije. Skineš obrazac, objasniš što si radio, priložiš tražene dokumente i pošalješ poštom. U mom slučaju od slanja projektne prijave do zaprimanja sredstava je prošlo oko mjesec dana. Što je za hrvatske pojmove ekspresni rok.

  • Koliko djelatnika zapošljavate? Planirate li zapošljavati još?

Zapošljavamo osam djelatnika, a proizvedeni nakit od zlata i srebra plasiramo u vlastitim prodavaonicama u Osijeku (Pothodnik i Županijska 16).

Planiramo zaposliti još djelatnika. Imamo i novu kolekciju koju smo, uz dosadašnje Geometry, Like A Star i Edgy Pearls, predstavili sredinom svibnja.

REFERIRA SE NA:

Proračun 2019. RASHODI

Jedna misao o “RENE KRASNIĆ VELICKI Osjetila sam da su Grad i poduzetnici na istoj strani

  1. Napokon je i Grad pojačao prepoznavanje i podupiranje vrijednih i perspektivnih poduzetnika, što isti, po primjeru svestrane i svjetski poslovno profilirane poduzetnice, iz navedenog primjera, mogu samo uzvratiti promicanjem naše pameti, vizija i djelovanja kroz povećanje stvaranja dodanih vrijednosti!! Čestitke objema stranama u toj sprezi!!:-)<3

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s