Novi izvor kulture grada

Dugo očekivani prostor Kulturnog centra Osijek napokon kreće u opremanje čime bi sva njegova moderna funkcionalnost trebala biti na usluzi građanima Osijeka već od sljedećeg ljeta.

RADOVI Početak radova planira se u rujnu ove godine, a završetak dijela radova već na ljeto sljedeće godine.

Multifunkcionalna dvorana za koncerte, ali i predstave od čak 400 mjesta te veliki izložbeno-galerijski prostori uredit će se na korist brojnih kulturno-umjetničkih društava koji će svoj kreativni potencijal i talent prikazati u prostoru kakvog uistinu zaslužuju.

Grad Osijek i tvrtka Vodovod-Montaža d.o.o. potpisali su okvirni sporazum o izvođenju radova na uređenju Kulturnog centra Osijek, odnosno o dovršetku zgrade sukladno glavnom projektu. Okvirni sporazum u trajanju od četiri godine, vrijednosti je oko 19 milijuna kuna.

PROSTOR Zgrada Kulturnog centra Osijek prostire se na četiri kata od čega prizemlje i zadnji kat imaju terasu idealnu za brojne ljetne kulturne aktivnosti i druženja na otvorenome.

Kulturni centar Osijek će kao javna ustanova u kulturi putem svojih djelatnosti promovirati kulturu i visoke umjetničke dosege, pratiti i poticati aktualna društvena i kulturna događanja u Osijeku, regiji i zemlji te pružati mogućnost za svestrano informiranje u kulturi i o kulturi.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s