Uskoro završavaju radovi na novoj sportskoj dvorani OŠ Tenja

Grad Osijek i tvrtka Sygma d.o.o. iz Osijeka potpisali su ugovor u vrijednosti od 1.080.000,00 kuna o nabavi, opremanju i isporuci opreme za trodijelnu školsko-sportsku dvoranu u Tenji.

Još 2017. godine potpisan je prvi ugovor o izvođenju dijelu radova na dvorani u vrijednosti od skoro tri milijuna kuna, a u rujnu 2018. potpisan je drugi ugovor s tvrtkom Zuber d.o.o. iz Višnjevca u vrijednosti od skoro 16 milijuna kuna.

JEDNA OD NAJVEĆIH Ova multifunkcionalna dvorana je jedna od najvećih koja se radi za školske objekte. To znači da ona pruža mogućnosti da se svi sportovi koji su zamišljeni u dvorani mogu odvijati, a tereni su 40×20 metara. 

Nova dvorana bi će opremljena teleskopskom tribinom koja će se otvarati na elektro pogon, dok će pregradne zavjese odjeljivati dvoranu na tri dijela. Osim toga ugradit će se koševi za košarku kako četiri stropna koša elektro podizna tako i dva zidna preklopna koša. Dvorana će se opremiti opremom za odbojku, rukomet, mini nogomet, badminton, atletiku i stolni tenis, ali i strunjačama, kozlićima, semaforima i svime što je potrebno za održavanje kvalitetne tjelesne nastave.

Planirani rok završetka radova je rujan.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s