Do kraja kolovoza završit će radovi na OŠ Briješće

Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota obišao je (g)radilište OŠ Briješće gdje su u tijeku radovi na dovršetku nove zgrade, rekonstrukciji postojeće te dogradnji nastavno-sportske dvorane

VELIKI PROJEKT Dogradnja novih učionica, rekonstrukcija postojeće zgrade i izgradnja školske sportske dvorane u Osnovnoj školi Briješće jedan je od velikih projekata Grada Osijeka.

Naime, vrijednost radova u prvoj etapi, na roh-bau dogradnji zgrade, ugovorenih 2016. godine, iznosila je oko 3,9 milijuna kuna. U drugoj etapi, od lipnja 2018. godine traju radovi na dovršetku nove zgrade, rekonstrukciji postojeće te dogradnji nastavno sportske dvorane u vrijednosti oko 14,8 milijuna kuna.

Radovi bi trebali završiti do kraja kolovoza, kako bi Osnovna škola u Briješću, u novoj školskoj godini bila u funkciji.

– Ovo ulaganje namijenjeno je svim sadašnjim i budućim učenicima škole, ne samo od prvog do četvrtog razreda kao do sada – jer otvara vrata mogućnosti da svi osnovnoškolci dobiju priliku pohađati nastavu u Mjesnom odboru Cvjetno tijekom svih godina osnovnog obrazovanja – kazao je Piližota.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s