Podjela poklon paketa za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

U prosincu, mjesecu darivanja i najveselijih obiteljskih blagdana, Grad Osijek posebnu pažnju posvećuje djeci iz socijalno ugroženih obitelji i djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima nastojeći im poboljšati i uljepšati dane djetinjstva.

 

U tu svrhu, u okviru socijalnog programa Grad provodi mjeru dodjele poklona za božićne blagdane u novcu i naravi djetetu do 15 godina starosti s prebivalištem na području Grada Osijeka, a koje je član kućanstva korisnika zajamčene minimalne naknade ili je smješteno u udomiteljsku obitelj rješenjem Centra za socijalnu skrb Osijek.

SOCIJALNO OSJETLJIVE SKUPINE Upravo provedbom ove mjere Grad jača društvenu svijest o dobrobiti djece iz socijalno osjetljivije skupine stanovnika Grada.

Grad Osijek darovao je ukupno 440 djece koja dolaze iz obitelji koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu (socijalnu pomoć) te 28 djece koja su smještena u udomiteljske obitelji.

Poklon za božićne blagdane sastoji se od poklon kartice Zagrebačke banke d.d. u visini od 200 kuna jednokratno po djetetu i božićni paket slatkiša u vrijednosti od 100 kuna po djetetu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: