Završna konferencija CBC projekta I-DARE

Misija projekta I-Dare je podizanje svijesti o važnosti poslovnog planiranja i poduzetništva na utemeljenoj metodologiji koja se već 14 godina koristi u natjecanju u pisanju poslovnih planova Budi uzor®. Ovakav pristup se pokazao izuzetno uspješnim u praksi, te je utemeljena metodologija prepoznata i u I-Dare projektu gdje je od početno postavljenog cilja od minimalno 200 hrvatskih i mađarskih istreniranih sudionika u poslovnom planiranju, istrenirano značajno više čime je prvotno postavljen cilj projekta i više nego ispunjen.

VJEŠTINE Za Grad Osijek važno je naglasiti kako se ovim projektom želi smanjiti opća nezaposlenost i nezaposlenost mladih osoba kroz poticanje poduzetništva i provedbom treninga u sklopu kojih će mladi razvijati svoje vještine važne za pokretanje vlastitih tvrtki.

Te nam je uistinu drago da tvrtka Tera Tehnoplis d.o.o. koja je u suvlasništvu Grada Osijeka prepoznaje važnost upravo ovakvih projekata te se Grad Osijek može zajedno sa tvrtkama u svojem suvlasništvu pohvaliti širokom mrežom sudjelovanja na nizu projekata unutar različitih područja djelovanja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s