Božićna bajka u osječkom tramvaju

Gradski prijevoz putnika i ove godine, u okviru projekta „Božićna bajka u osječkom tramvaju“ nudi jedinstvenu uslugu prijevoza u prigodno uređenom tramvaju.

DEVETI PUT Riječ je o manifestaciji koja se u našem gradu organizira po 9. puta, a očekuje se da će se tijekom prosinca božićnim tramvajem prevesti više od 9.000 djece iz grada, ali i cijele regije.

Osnovni cilj projekta je kroz zabavni sadržaj, u blagdansko vrijeme, djecu educirati o ekološki najprihvatljivijem prijevoznom sredstvu – tramvaju.

Božićni tramvaj krenuo je s vožnjom 26. studenoga i vozit će sve do 31.12., svakoga dana. U prijepodnevnim satima za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, a poslije podne od 16 do 20 sati za sve ostale građane.

PREDSTAVA Ove godine po prvi puta u programu sudjeluju studenti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, sa svojom predstavom „U potrazi za Djeda Mrazom“,

Pozivaju se sva dječica na zajedničko druženje i ludu zabavu u bajkovito ukrašenom božićnom tramvaju, a svako će dijete dobiti i prigodan poklončić.

Cijena karte za božićni tramvaj iznosi 25 kuna, a zbog ograničenog broja mjesta u tramvaju, obvezne su rezervacije koje možete izvršiti radnim danom od 8 do 14 na brojeve telefona 228-303 i 228-351, ili osobno u Čarobnoj kućici na Trgu A. Starčevića, svaki dan od 16 do 19 sati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s