Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda radi kupnje stanova na području grada

Grad Osijek raspisao je 4. listopada 2018. Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda radi kupnje stanova na području grada.

PONUDE Pozivaju se zainteresirane fizičke i pravne osobe da Gradu Osijeku, kao potencijalnom kupcu, dostave ponude za prodaju stanova na području Grada Osijeka, i to: garsonijera do 26 m2, garsonijera od 26m2 i više, jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova.

Kupoprodajna cijena ponuđenog stana ne može biti viša od 6.000 kuna po m2 korisne vrijednosti površine utvrđene na način propisan Pravilnikom o metodama procjene vrijednosti nekretnina („Narodne novine“ br. 105/15.) i ne može biti viša od procijene tržišne vrijednosti nekretnine koju utvrđuje stalni sudski vještak za procjenu vrijednosti nekretnina. Iznimno, ukoliko su predmet kupoprodaje garsonijere i jednosobni stanovi do 45 m2 korisne površine kupoprodajna cijena stana može biti i viša od 6.000,00 kuna, ali ne viša od 20%.

Pisanu ponudu s pripadajućom dokumentacijom ponuditelj je dužan dostaviti za vrijeme trajanja Javnog poziva, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Ponuda za prodaju stana – ne otvaraj“, preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu Grad Osijek, F. Kuhača 9, 31000 Osijek ili putem pisarnice Grada Osijeka na istoj adresi.

MJESEC DANA Rok za podnošenje ponuda počinje teći od prvog dana od objave ovog javnog poziva i traje 30 dana.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: