Potpore šestoj grupi poduzetnika


Gradonačelnik Ivan Vrkić i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš dodijelili su potpore iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Osijeka šestoj ovogodišnjoj grupi poduzetnika.

POVEĆANJE Gradonačelnik je ponovno najavio povećanje ukupnog iznosa potpora, ali i povećanje maksimalnog pojedinačnog iznosa potpore – s dosadašnjih 70.000 na 100.000 kuna.

Potpore je dobio 21 poduzetnik za 21 prijavu u ukupnom iznosu od 268.730,45 kune. Po mjeri Potpore za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika potpore je dobilo devet poduzetnika početnika za nabavu strojeva, opreme i alata te uređenje poslovnog prostora u ukupnom iznosu od 110.697,27 kuna. Po mjeri Potpore za nabavu i ugradnju strojeva i opreme potpore je dobilo sedam poduzetnika u iznosu od 122.330,78 kune. Po mjeri Potpore tradicijskim i umjetničkim obrtima potporu je dobio jedan poduzetnik za nabavu stroja u iznosu od 5.702,40 kuna.
Po mjeri Potpore za izradu projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova Europske unije potporu je dobio jedan poduzetnik za izradu projektnog prijedloga i pripremu popratne dokumentacije u iznosu od 10.000,00 kuna. Po mjeri Potpore za izlaganje na sajmovima potporu su dobila dva poduzetnika za troškove izlaganja na sajmovima u iznosu od 16.000 kuna. Po mjeri Potpore za stručno obrazovanje i osposobljavanje zaposlenika potporu je dobio jedan poduzetnik za stručno obrazovanje zaposlenika u iznosu od 4.000 kuna.

IZNOS Ukupan iznos dodijeljenih potpora po ovom Javnom pozivu iznosi 1.508.041,94 kuna. Nakon ove dodjele potpora preostali iznos sredstava po Javnom pozivu iznosi 641.958,06 kuna. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: