Građanski odgoj i obrazovanje od ponedjeljka u osječkim osnovnim školama!

Osijek to GOO je program čiji je cilj dodatno unaprijediti i podržati provedbu Građanskog odgoja i obrazovanja u osječkim osnovnim školama. Provedba programa obuhvaća uvođenje GOO-a kao izvannastavne aktivnosti u pet škola kroz jedan sat tjedne nastave, edukaciju zainteresiranih nastavnika i nastavnica, umrežavanje škola te preuzimanje i tiskanje udžbenika Učenik građanin.

IZVANNASTAVNA AKTIVNOST Svi će učenici i učenice koji izaberu GOO kao izvannastavnu aktivnost dobiti svoj besplatan primjerak udžbenika.

Osijek to GOO je program koji je pokrenuo Grad Osijek u suradnji s osječkim udrugama Breza, Dokkica, Nansen dijalog centar te Volonterski centar Osijek.

GOO kao izvannastavnu aktivnost provode za to educirani predmetni nastavnici i nastavnice. Osim brojnih edukacija koje su prošli tijekom svoga rada, kao pripremu za provedbu GOO-a, nastavnici i nastavnice su prošli i edukaciju u trajanju od 78 sati koju su vodili različiti stručnjaci i stručnjakinje te praktičari i praktičarke iz Hrvatske.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s