Poduzetnicima trajni pristup bazi natječaja za novac iz EU i nacionalnih fondova

Aplikacija “Izi do potpora by Tanja Kovačević” jedina objedinjuje sve natječaje za povlačenje bespovratnih sredstava iz EU, ali i nacionalnih fondova. Korisnicima​ pruža i informacije o drugim mogućnostima sufinanciranja njihovih investicija (ESIF-ovi zajmovi, HBOR, sufinancirane kamatne stope…). Aplikacija je razvijena na web, iOS i Android platformi.

– Ideja se javila kao odgovor na potrebe tržišta na kojem vlada bezbroj informacija na različitim web stranicama, čime su naši poduzetnici “izgubljeni” u bespuću Interneta. Također vlada veliko neznanje i nepovjerenje u dodjelu bilo kakvih subvencija, potpora ili bilo koju vrstu sufinanciranja – kaže Tanja Kovačević koja je osmislila i razvila sustav.

LAKO Aplikacijom se korisnicima omogućuje lakši pristup informacijama, te upoznavanje s načinom funkcioniranja EU i nacionalnih fondova.

– Zapravo rješavamo problem na državnoj razini, odnosno pokušavamo približiti ciljanoj poduzetničkoj skupini EU i nacionalne fondove. Aplikacija obavještava svoje korisnike/pretplatnike o svakom novom natječaju na način da im dolaze notifikacije na mobitel – pojašnjava Kovačević.

Iako svi govore kako sredstva iz EU i nacionalnih fondova stoje na raspolaganju, to je na žalost jednom hrvatskom poduzetniku koji želi pronaći odgovarajući natječaj jako otežano.

– Na upis, u recimo Google tražilicu, pojma “EU fondovi” dolazi odgovor o nizu konzultantskih tvrtki koje bi poduzetnik morao kontaktirati i dati im povjerenje. Stoga je “Izi do potpora” jedini online konzultant u Hrvatskoj. Iskorak sam napravila lakom pretragom traženih natječaja te mogućnošću izračuna bodovanja za svakog korisnika. Po uspješnom izračunu bodova korisnik dobiva poziv konzultanta glede daljnjih koraka u njegovoj projektnoj prijavi čime svaki korisnik Izija ostvaruje toliko željeni personalizirani pristup obzirom da svaki projekt, odnosno investicija, ima svoju priču – napominje.

NA JEDNOM MJESTU Grad Osijek je za 100.000 kuna kupio pravo da svi osječki poduzetnici na jednom mjestu mogu potpuno besplatno dobiti sve informacije potrebne za povlačenje bespovratnih sredstava za svoje projekte.

Na aplikaciji “Izi do potpora” čak 13.967 poslovnih subjekata iz Osijeka može besplatno doći do natječaja, od fondova EU do nacionalnih ministarstava.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s