Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA

Ovim projektom 35 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, s područja Grada Osijeka te Općina Čepin, Šodolovci, Vladislavci i Vuka, unaprijed će svoj radni potencijal, čime će se ublažiti i posljedice nezaposlenosti, rizika od siromaštva i socijalne isključenosti.

SOCIJALNA UKLJUČENOST Pružanjem usluge pomoći i podrške potiče se i socijalna uključenost te povećava kvaliteta života najmanje 140 krajnjih korisnika (iako nositelji projekta napominju kako će u stvarnosti broj krajnjih korisnika biti dvostruko veći).

Projekt vrijednosti 5,6 milijuna kuna odvija se tijekom 30 mjeseci, a za ovih 35 žena (13 iz Osijeka,10 iz Čepina, 5 iz Šodolovaca, 4 iz Vladislavaca i 3 iz Vuke) osigurava posao kroz 24 mjeseca (od 1. listopada 2018. do 30. rujna 2020.).

POMOĆ One će pomagati starijima, nemoćnima ili pak osobama s invaliditetom dostavljajući im namirnice, lijekove i druge potrepštine, održavati čistoću stambenog prostora, pomoći u održavanju osobne higijene, pomoći u socijalnoj integraciji kroz razne društvene aktivnosti te pružiti potporu kroz razgovor i druženje s njima.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: