Započeli radovi na trodjelnoj sportskoj dvorani u OŠ Tenja

Rekonstrukcijom Osnovne škole u Tenji poboljšat će se kvaliteta obrazovanja u skladu s pedagoškim standardima, a zahvat će obuhvatiti dogradnju trodijelne školske sportske dvorane s pratećim prostorima kao i prilagodbu osobama smanjene pokretljivosti, između ostalih mjera i ugradnjom dizala u atriju građevine.

VRIJEDNOST Procijenjena vrijednosti projektirane rekonstrukcije s opremom i uređenjem vanjskih površina (okoliš i parkiralište) kreće se oko 35.000.000,00 kuna.

Tvrtka Zuber d.o.o. već je izvela dio radova koji se odnosi na konstrukciju dvorane s izmještanjem postojećih instalacija u vrijednosti 2.841.318,10 kn, a sada započinju radovi na dovršetku trodijelne školske sportske dvorane vrijednosti od 15.858.516,83 kn, koje će izvesti ista tvrtka.

– Ovo će biti još jedan prekrasan objekt, ovoga puta u našem naselju Tenja, čiji se dovršetak očekuje u rujnu sljedeće godine. Ovdje ulažemo u sportsku dvoranu, jer su nam u prvom planu djeca, odgoj mladih i sportski život. O svakom dijelu grada vodimo računa pa sukladno količini novca kojim raspolažemo, nastojimo ga uložiti na najbolji mogući način, kako bi bio u funkciji svih naših građana. Računajući i druge projekte u tijeku, primjerice školu u Briješću, trenutno u obrazovanje i školstvo ulažemo između 60 i 70 milijuna kuna – poručio je gradonačelnik Ivan Vrkić. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: