IRIS HRVOJ Uz gradsku potporu uredila sam i opremila plesni studio

 

Nakon nekoliko mjeseci poslovanja Plesni studio Emotion danas radi dobro. Vlasnica Iris Hrvoj kaže da je zahvalna svim ženama i vježbačicama koje su prepoznale njezinu poslovnu viziju i koristeći programe pomažu u njenom ostvarenju.

– Još uvijek je teško, ali s velikom ljubavlju radim ovaj posao, a kada u nešto unesete ogromnu količinu strasti dolaze i rezultati – priča Iris, inače Zagrepčanka koja je u Osijeku pokrenula posao licencirana je instruktorica pilatesa, joge, grupnog fitnesa uz glazbu i piloxinga.

  • Kako ste se odlučili na otvaranje plesnog studija?

Oduvijek sam imala želju otvoriti svoj studio, ali nikada o tome nisam ozbiljnije razmišljala.

ALTERNATIVA Zbog tadašnjih primanja i financijske situacije ponovno sam u životu bila primorana tražiti alternativu i još jedan posao kako bih zapravo mogla nastaviti raditi ono što volim.

S druge strane ženama i vježbačicama željela sam ponuditi više, nedostajalo mi je mogućnosti i prostora da u potpunosti budem svoja, oslobodim svoju kreativnost.

  • Koje programe nudite?

Emotion ženama nudi programe u kojima se, osim povećanja fleksibilnosti i učvršćivanja tijela, osvještava senzualnost, razvija pozitivan stav prema vlastitom tijelu, uči osluškivati sebe, graditi samopouzdanje, te plesom i pokretom uživati u svojoj ženstvenosti i rasplesati ju objedinjujući fizički i emocionalni aspekt žene. Tu su još i ritmika za predškolski uzrast, Jazz dance za odrasle i djecu, te pilates i Piloxing.

ISKUSTVO Programi koje vodim rezultat su dugogodišnjeg rada na sebi,transformacija koje sam i sama prošla te mnoštva različitih radionica i edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu, produkt mojega plesačkog, koreografskog i instruktorskog iskustva.

  • Koliko vam je značila potpora Grada Osijeka?

Potpora Grada pomogla mi je da uredim i opremim studio adekvatan za rad. Sve smo radove obavljali sami i sredstva koja smo dobili pomogla su mi “stati na noge”. U zadnjem sam se trenutku oko Uskrsa prošle godine prijavila na edukaciju “Kako pokrenuti vlastiti posao?” u organizaciji Centra za poduzetništvo.

UVJETI Tako sam se pripremila za ostvarivanje uvjeta za samozapošljavanje. I zatim sam pomoću potpore za samozapošljavanje otvorila studio.

Grad Osijek poduzetnicima početnicima nudi zaista raznolike potpore. S obzirom da je većini poduzetnika problem i pronalaženje adekvatnog prostora, predlažem da možda u budućnosti Grad razvije programe pomoći za adaptaciju ili sufinanciranje uređenja prostora.

REFERIRA SE NA:

Proračun 2018. RASHODI

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s