Uređenje višnjevačkog Poštanskog naselja

Tvrtka Osijek-Koteks d.d. izvođač je radova na izgradnji prometnice, javne rasvjete i oborinske odvodnje u Poštanskom naselju u Višnjevcu. Sve je to definirano Ugovorom kojeg su potpisali gradonačelnik Ivan Vrkić i predsjednik uprave Osijek-Koteksa Zoran Škorić.

UREĐENJE Poštansko naselje u Višnjevcu (omeđeno Ulicom Bana Jelačića na sjeveru i Crnim putem na jugu) ovim će radovima biti prometno uređeno, rekonstruirat će se 770 m ceste i 282 m pješačkih staza, te ono što je prioritetno, riješit će se oborinska odvodnja kao najvećeg problema naselja.

Jednako tako ovo naselje dobit će novu javnu rasvjetu, postojeći dvosmjerni promet s mimoilaženjem vozila po zelenoj površini i po sigurnost prometa opasnim kretanjem pješaka po kolniku prijeći će u jednosmjerni s okretnicama na slijepim krakovima. Gradonačelnik Vrkić ovom je prilikom istaknuo kako se grad decentralizirano uređuje, podiže se kvaliteta života građana u svim dijelovima gdje se ukaže potreba. Naglasio je i kako Višnjevac postaje gradsko naselje, bez obzira na činjenicu što ono to još uvijek formalno nije.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: