Započela izgradnja dječjeg vrtića u Višnjevcu

Gradonačelnik Ivan Vrkić i predstavnik izvođača radova tvrtke Zuber d.o.o. Dalibor Mihaljević potpisali su Ugovor o izvođenju radova na izgradnji dječjeg vrtića u Višnjevcu vrijedan gotovo 10 milijuna kuna.

SADRŽAJI Izgradnjom dječjeg vrtića za 120 djece, budućim generacijama predškolskog uzrasta bit će omogućen siguran upis u novoizgrađeni ekološki i energetski učinkovit objekt te će se osigurati sadržaji koji nadmašuju pedagoški standard (podno grijanje, zeleni atrij, kuhinju, prostor za igru na otvorenom i parkiralište).

Posebna je pogodnost vrtića što se odabrana lokacija budućeg objekta nalazi uz Osnovnu školu Višnjevac u kojoj će većina djece nastaviti daljnje školovanje.

– Prije godinu dana obavili smo primopredaju dječjeg vrtića u Sarvašu – jednog od najmodernijih vrtića na našim prostorima. Tim jedinstvenim projektom u Hrvatskoj pokazali smo da ova gradska uprava vodi računa o policentričnom razvoju našeg grada. Sretan sam danas jer, početkom izgradnje dječjeg vrtića u Višnjevcu, nastavljamo priču ravnomjernog ulaganja u grad. Kada se nešto konkretno radi, politika nije bitna jer su onome tko radi važni isključivo rezultati. Rezultat je put k cjelovitoj urbanizaciji Višnjevca, sastavnog dijela Grada Osijeka – naglasio je gradonačelnik.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: