Sportska konvencija Be Different Be Strong

Udruga Gradski ritam organizirala je sportsku konvenciju već sedmu godinu za redom objedinivši profesionalne i rekreativne sportaše.

VELIK BROJ SUDIONIKA Na konvenciji sudjelovalo je preko 300 polaznika od vrtićke do umirovljeničke dobi koji dolaze iz cijele Hrvatske i susjednih država BiH, Srbije i Slovenije, a unazad nekoliko godina i iz Poljske, Španjolske te Velike Britanije.

Projektom se želi pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donijeti novu kvalitetu u živote građana naše regije, a istovremeno biti promotori grada Osijeka. Cilj im je da ova konvencija kao predstavnik grada Osijeka bude primjer aktivnog stanovništva cijeloj državi.

Projekt objedinjuje različite programe vježbanja poput funkcionalnih treniga, joge, pilatesa, latino plesova, zumbe, stepa, kick boxinga i kettlebella te je zamišljen i organiziran tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

ZAHVALA Svečanom otvorenju sportske konvencije pridružio se zamjenik gradonačelnika Boris Piližota koji se zahvalio organizatorima, ali i sudionicima što iz grada Osijeka šalju jednu timsku, sportsku poruku o zdravom načinu života.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: