Panonska utrka

Panonska utrka je sportsko zabavna manifestacija čiji je cilj pozitivno utjecati na pojedinca te promovirati fizičku aktivnost i zdrav način života. Utrka je u organizaciji agencije Neki Daniels Media d.o.o. koja je organizirala već brojne evente i koncertne programe u Zagrebu.

SRCE SLAVONIJE Vizija organizatora je da panonska utrka postane najzabavnija rekreativna i profesionalna utrka koja okuplja 10.000 ljudi iz cijele Hrvatske u srcu Slavonije uz sjajnu gastro ponudu i zabavni program.

U sklopu Panonske utrke održat će se i Osječki vatrogasni cener koji ove godine slavi jubilarnu desetu obljetnicu. Cestovna je to utrka na 10 km koja ima svoju standardnu kružnu stazu koja prolazi osječke mostove i dio uz rijeku Dravu po promenadi.

19. svibnja od 16 do 22 sata u Osijeku će se održati prva Panonska utrka. Objedinjuje tri utrke: prva je dječja namijenjena djeci starosti od 3 do 10 godina i počinje u 17 sati. U 17.30 sati kreće Osječki vatrogasni cener, koji je natjecateljskog karaktera, a potom slijedi besplatna rekreativna utrka s početkom u 19 sati. Početak koncertnog i gastro programa predviđen je za 20.30 sati, a za dobru zabavu zaduženi su pjevačica Ivana Banfić i animator Tomislav Tržan.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s