Salori i Motomobil na Pampasu


Tvrtka Osječki sajam organizator je dviju iznimno zanimljivih i sadržajno bogatih sajamskih priredbi – 15. sajma lova, ribolova i turizma i 22. Sajma automobila i prateće industrije. Tradicionalno, svake godine u travnju, sajamski prostor Pampas u Osijeku mjesto je okupljanja i susreta županijskih lovačkih saveza, županijskih športsko-ribolovnih saveza, komercijalnih izlagača s programom lova i ribolova, turističkih zajednica županija, gradova i općina kao i streljačkih društava. U istom terminu Osječki sajam organizira i Motomobil – sajam automobila i prateće industrije.

NOVITETI Ova 22. sajamska priredba po redu pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu s brojnim automobilima, motorima, skuterima, kao i ukupnom ponudom i novitetima prateće industrije.

Dvije sajamske priredbe izvrsno se nadopunjuju te sadržajno i programski predstavljaju zaokruženu cjelinu.

Predstavljen je i novi virtualni sajam koji služi kao medijator između izlagača/prodavača s jedne strane i kupca s druge strane. Ova nova usluga koja ide u korak s vremenom, zamišljena je kao web platforma koja će povezati fizičko i virtualno poslovanje jer će izlagačima koji izlažu na Sajmu i njihovim kupcima omogućiti da se prijave i trguju svojim proizvodima i uslugama u virtualnom svijetu, 365 dana u godini.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: