Projekt DoŽivi Osijek


Dječji vrtići, Gradski prijevoz putnika, Meggle, NK Osijek, Tržnica, Turistička zajednica, Unikom, Žito i Grad Osijek organizatori su projekta „DoŽivi Osijek“.

PROMOCIJA Pod sloganom „Upoznaj, zavoli, živi Osijek!“ udružili su snage i osmislili zajednički projekt s ciljem promocije grada Osijeka.

Tijekom ponedjeljka prijepodne djeca vrtićke dobi vozila su se osječkim „Kolodvorcem“ te putem usvajala znanja o znamenitostima Osijeka. Po dolasku na glavnu tržnicu, obilazeći štandove i kupujući namirnice, upoznavala su se sa zdravom prehranom. Kupovina zdravih namirnica bila je zadatak, a nagrađivala se slikovnicama, poklon ulaznicama za ZOO vrt te drugim darovima sponzora.

PROGRAM U programu su sudjelovali i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić.

Piližota je istaknuo kako je ovo tek početak projekta, a da će se manifestacije ovakvog tipa odvijati i na niz drugih mjesta u Osijeku. Šerić je naglasio kako je ovo lijepi nastavak priče povezane s „Kolodvorcem“, ali i svakako odlična sinergija gospodarstva, gradskih tvrtki i Grada.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: