19. Pannonian Challenge od 30. svibnja do 2. lipnja 2018.


Ovogodišnji Pannonian Challenge, internacionalno natjecanje u ekstremnim sportovima i to 19. po redu, održat će se od 30. svibnja do 2. lipnja.

Organizacijski tim predstavio je ovogodišnji Pannonian Challenge i novitete koje ovaj festival ekstremnih sportova donosi . Uz tradicionalni sportski dio koji se sastoji od tri natjecanja i to u disciplinama skate, inline i BMX, ove godine, po prvi puta, u sklopu programa Pannoniana održat će se konferencija pod nazivom „To do“.

TO DO Njezin cilj je okupljanje stručnjaka iz područja sporta i organizacije događaja kako bi izmijenili ideje, znanje i životno iskustvo.

Ovaj događaj ima i međunarodni značaj zbog velikog broja svjetski priznatih sportaša iz različitih dijelova svijeta koji svake godine odmjeravaju svoje snage na ovom natjecanju. Natjecanje nije važno samo za ljubitelje ekstremnih sportova i njegove natjecatelje, već i za grad Osijek kojem je baš ono vrlo prepoznatljiv brand.

OLIMPIJSKA DISCIPLINA Koliki značaj ima ovaj sportski događaj govori i činjenica da je BMX freestyle disciplina odnedavno potvrđena kao olimpijska i uvrštena je na program Igara u Tokiju 2020., što bi osječkom Pannonianu u budućnosti trebalo dati i dodatni značaj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s