Klaster zdravstvenog turizma Pannonian Health

U Osijeku je predstavljen Klaster zdravstvenog turizma Pannonian Health koji za cilj ima unapređenje zdravstvene zaštite ljudi i kvalitete života.

BRENDIRANJE REGIJE U Klasteru se vidi prilika za unapređenje ukupne ponude i usluga u turizmu kao i za brendiranje regije i promicanje tradicionalnih vrijednosti.

Službenom predstavljanju nazočila je i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš koja je čestitala članovima Klastera na ideji te im poručila da je Grad Osijek otvoren za suradnju na projektima koji mogu biti od koristi ne samo za grad Osijek, već i za cijelu regiju.

Više informacija o Klasteru, njegovim ciljevima, budućim aktivnostima i zajedničkom nastupu na inozemnim i domaćim tržištima, s jasnim ciljem ucrtavanja Slavonije i Baranje na kartu poželjnih zdravstveno-turističkih odredišta pružila je Zrinka Vlašić, predsjednica Klastera.

OBJEDINJENO Klaster zdravstvenog turizma Pannonian Health objedinjuje medicinske usluge, turističke komponente i IT sektor, a svaki segment ima isti cilj razvoj kontinentalnog medicinskog turizma koji će trajati cijelu godinu.

1 komentar

  1. ..imam ideju kako inovativno obogatiti zacrtanu ponudu – ali više iste neću “dijeliti džabe” – jer tada ih nitko ni ne pokušava uzeti u obzir – a još manje uključiti me u realizaciju / unatoč brojnim dokazima da mnoge prilike uočavam (i: ostvarujem-o!) oho-hoo prije gomile profesionalaca, (pre)plaćenih za tooo!

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: