Radionice o uvođenje besplatnog WiFi-ja u javnim prostorima

Besplatna radionica za jedinice lokalne samouprave, u sklopu programa Europske komisije “WiFi4EU”, ima za cilj predstavljanje mogućnosti uvođenja besplatnog WiFi-ja za građane i posjetitelje u javnim prostorima, uz 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture.

PROMOCIJA Program “WiFi4EU” provodi Europska komisija, a namijenjen je promicanju uvođenja besplatnog WiFija za građane i posjetitelje u javnim prostorima.

Program je namijenjen svim zemljama članicama EU, a odnosi se na 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture za jedinice lokalne samouprave na lokacijama kao što su trgovi, parkovi, knjižnice, muzeji, javne ustanove, zdravstveni centri… Radionica je predviđena za predstavnike gradova i općina, odnosno predstavnike jedinica lokalne samouprave.

DETALJI Na radionici će sudionici biti upoznati s detaljima programa WiFi4EU, mogućnostima i uvjetima prijave, kao i tehničkim zahtjevima za Wi-Fi opremu koje je propisala Europska komisija.

Svim sudionicima bit će omogućena prijava na besplatno savjetovanje i potporu prilikom prijave na “WiFi4EU” natječaj. Sudionici se na radionicu mogu prijaviti putem online obrasca, a prijave će se zaprimati do 7. ožujka.2018.

Radionice će biti održane tijekom ožujka i travnja, a prijavljeni sudionici će biti informirani o točnom vremenu i mjestu održavanja. Prva besplatna radionica bit će u Zagrebu, dok će se ostale radionice održati u Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Šibeniku.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s