Iskorak folklorne tradicije

Novu manifestaciju, festival “Pannonian folklor fest” zajednički će organizirati Grad Osijek, Osječko-baranjska županija te gradska i županijska Turistička zajednica.

TERMIN Održavat će se u Osijeku od 22. do 25. lipnja 2018.

Svi programi festivala održavat će se na prostoru ispred secesijskog zdenca na Šetalištu kardinala Franje Šepera. Festival je idealna prilika da se istakne bogatstvo tradicijske kulture i na jednom mjestu prikaže program koji predstavlja sve četiri hrvatske folklorne zone.

POTPORA Gradonačelnik Ivan Vrkić daje potporu ovome projektu i naglašava kako će, osim kulturne ponude, ovaj festival zasigurno obogatiti i turističku ponudu Osijeka te održavati kontinuitet zanimljivih javnih programa i manifestacija tijekom godine.

Pod sloganom Panonnian folklor festa „Osijek – grad na travi“ nastupit će pet folklornih ansambala koji njeguju hrvatski koreografirani folklor – četiri iz naše zemlje i jedan iz inozemstva. Svi programi Festivala će za građane biti besplatni. Kao posebnog gosta festivala, 24. lipnja, možemo očekivati nacionalni ansambl „Lado“ iz Zagreba.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: