Izrada studije izvodljivosti za projekt Centar za posjetitelje Tvrđa

Grad Osijek raspisao je poziv za dostavu ponuda za izradu studije izvodljivosti za projekt Centar za posjetitelje Tvrđa. Predmet nabave uključuje Izradu studije izvodljivosti s analizom troškova i koristi te pripremu i dostavu svih traženih podataka potrebnih za prijavu projekta projekta Grada Osijeka “Centar za posjetitelje Tvrđa” u sustav eFondovi.

BROWNFIELD LOKACIJE Predmetni projekt planira se prijaviti u okviru Integriranih teritorijalnih ulaganja – SC 6e2 – Obnova brownfield lokacija (bivših vojnih i/ili industrijskih područja) Urbane aglomeracije Osijek, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Studijom izvodljivosti detaljno će se razraditi namjene svakog od uključenih objekata u program, te napraviti procjena uključivanja dodatnih dionika i partnera u provedbu programa, uz jasnu analitiku troškova i koristi.

OPRAVDANOST Studija treba dokazati opravdanost i isplativost ulaganja u obnovu navedenih kulturnog dobra s ciljem realizacije navedenog prostora koji obuhvaća sam Centar za posjetitelje, te popratnu infrastrukturu: parkiralište, postojeći prostor stare munjare i remize GPP-a.

Studija izvodljivosti predstavlja ključni dokument, u kojem se detaljno i po propisanoj metodologiji analiziraju sve koristi i troškovi određenog projekta te se pokazuje njegova opravdanost za financiranje iz EU fondova.

Sve detalje i kompletan poziv možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s