Grad Osijek raspisao je poziv za dostavu ponuda za izradu studije izvodljivosti za projekt Centar za posjetitelje Tvrđa. Predmet nabave uključuje Izradu studije izvodljivosti s analizom troškova i koristi te pripremu i dostavu svih traženih podataka potrebnih za prijavu projekta projekta Grada Osijeka “Centar za posjetitelje Tvrđa” u sustav eFondovi.

BROWNFIELD LOKACIJE Predmetni projekt planira se prijaviti u okviru Integriranih teritorijalnih ulaganja – SC 6e2 – Obnova brownfield lokacija (bivših vojnih i/ili industrijskih područja) Urbane aglomeracije Osijek, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Studijom izvodljivosti detaljno će se razraditi namjene svakog od uključenih objekata u program, te napraviti procjena uključivanja dodatnih dionika i partnera u provedbu programa, uz jasnu analitiku troškova i koristi.

OPRAVDANOST Studija treba dokazati opravdanost i isplativost ulaganja u obnovu navedenih kulturnog dobra s ciljem realizacije navedenog prostora koji obuhvaća sam Centar za posjetitelje, te popratnu infrastrukturu: parkiralište, postojeći prostor stare munjare i remize GPP-a.

Studija izvodljivosti predstavlja ključni dokument, u kojem se detaljno i po propisanoj metodologiji analiziraju sve koristi i troškovi određenog projekta te se pokazuje njegova opravdanost za financiranje iz EU fondova.

Sve detalje i kompletan poziv možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s