Doček Nove godine za umirovljenike

I ove godine Grad Osijek u Esseker centru organizira proslavu Nove godine za sugrađane treće životne dobi.

PRIJAVE U prvom krugu mogućnost prijave imaju sugrađani čija mirovina ne prelazi 1.500 kuna, a prijaviti se mogu u Upravnom odjelu za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka, Ruđera Boškovića 1 kao i bilo kojoj od umirovljeničkih udruga s područja grada Osijeka.

Prijave se primaju u Udruzi za promicanje kvalitete života starijih osoba Klub 60+, Udruzi umirovljenika HPT Osijek, MUH Osijek, Udruzi umirovljenici zajedno Osijek, te Udruzi aktivni umirovljenici Osijek, do četvrtka, 14. prosinca do 12 sati.

Nakon toga, prijave se zaprimaju i od umirovljenika čija mirovina ne prelazi 2.000 kuna, a moguće je prijaviti se i u gradskim četvrtima i mjesnim odborima do 22. prosinca do 12 sati.

Ukoliko jedan od bračnih partnera ostvaruje ovo pravo, ono automatizmom uključuje i drugog bračnog partnera. Prijaviti se mogu osobe s invaliditetom kao i korisnici Centra za prihvat beskućnika.

VEČERA I PIĆE Uz osiguranu večeru i piće (osim žestokih pića i kolača) osječki umirovljenici moći će se zabaviti, prema njihovoj želji uz prošlogodišnje izvođače, glazbenu skupinu Trend.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s