Božićna bajka u osječkom tramvaju!

Gradski prijevoz putnika po sedmi je puta otvorio vrata svoje „Božićne bajke u osječkom tramvaju“.

ZA DJECU „Božićna bajka u osječkom tramvaju najveće je dječje događanje u ovom dijelu Hrvatske, koja tradicionalno razveseljava iznimno veliki broj djece, kako iz Osijeka, tako i iz cijele regije.

Osnovni cilj projekta je uključiti što više djece vrtićke i školske dobi do 4. razreda osnovne škole u manifestaciju, te im na taj način kroz zabavni sadržaj u blagdansko vrijeme, omogućiti da se upoznaju s ovom vrstom prijevoza i ujedno se educiraju o tramvaju kao ekološki najprihvatljivijem načinu prijevoza.

Osječki božićni tramvaj voziti će svaki dan od 27. studenog do 31. prosinca 2017.

RASPORED Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje u vremenu od 16 do 19 sati slobodne za sve ostale koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

Polazno stajalište božićnog tramvaja je na Trgu A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište. Obzirom da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obvezne. Svoje mjesto u tramvaju radnim danom možete rezervirati telefonom od 8 do 14 sati, na brojevima telefona: 031/228 351 i 031/228 303, ili to možete obaviti osobno u Čarobnoj kućici, svaki dan od 16 do 19 sati.

SADRŽAJ Cijena karte nije se niti ove godine mijenjala i iznosi 25 kuna, a uključuje vožnju božićnim tramvajem, predstavu za djecu i poklončić od Djeda Božićnjaka. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s