Drugi natječaj za stipendije Zaklade „Srce grada Osijeka“

Raspisan je drugi po redu natječaj kojim Zaklada Srce grada Osijeka dodjeljuje 14 stipendija studentima/cima koji su redovno upisali akademsku godinu 2017./2018.

Stipendiju su predstavili gradonačelnik Ivan Vrkić, predsjednik Zaklade Vladimir Ham i upravitelj Zaklade Romano Kristić.

SVRHA Zaklada Srce grada Osijeka je osnovana sa svrhom pomoći obitelji slabijeg imovinskog stanja i djeci iz tih obitelji, obitelji slabijeg imovinskog stanja samohranih roditelja i djece iz tih obitelji kao i djeci bez roditelja i djeci bez roditeljske skrbi.

Cilj osnivanja Zaklade je premošćivanje razlika u imovinskom stanju obitelji i djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te pružanja jednake šanse kroz potpore u novcu, stvarima i korištenju kulturnih, obrazovnih, sportskih, rekreacijskih i sličnih sadržaja. Kao rezultat navedenog Zaklada po drugi put dodjeljuje stipendije studentima i studenticama slabijeg imovinskog stanja čiji je mjesečni iznos 1.000,00 kuna, dok je ukupna vrijednost pojedinačnih stipendija 12.000,00 kuna.

STUDENTI Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i studentice Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku te redovni studenti i studentice koji studiraju izvan grada Osijeka studijski program kojeg nema u programu studiranja na Sveučilištu J.J. Strossmayera Osijek.

Više informacija o natječaju možete pronaći na stranicama Zaklade. Prijave na natječaj dostavljaju se zaključno do 4. prosinca 2017.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s