Advent u Osijeku – klizalište, 50 kućica i zatvorena kupola za događanja

Advent u Osijeku se iz Tvrđe, nakon tri godine, seli u Gornji grad, na dva gornjogradska trga i u Županijsku ulicu. Otvara se 1. prosinca i trajat će do 31. prosinca.

BOGATIJI Sadržajno bogatiji i s duplo više ponuda stajat će oko milijun i 250 tisuća kuna, a uz grad “Advent u Osijeku” organizirali su i sponzori.

Više od 50 kućica na 5.090 četvornih metara biti će postavljeno u centru grada, a posebnost ovogodišnjeg Adventa, osim prodajnih mjesta na kojima će se moći kušati razni proizvodi, bit će klizalište na Trgu Ante Starčevića od 400 četvornih metara. Klizalište s popratnim sadržajem biti će otvoreno do 13. siječnja 2018.

SADRŽAJ Dodatni programi održavat će se u zatvorenoj kupoli pored klizališta, svakodnevno od 17 sati.

Kućice raspoređene od Trga Ante Starčevića do Trga Ivana Pavla II tvorit će mali shopping centar sa suvenirnicama. Ispred same konkatedrale svake će se nedjelje paliti adventske svijeće. Na samu novogodišnju noć Osječane i njihove goste očekuju i dvije pozornice: bijela i plava. Plava na Trgu Ivana Pavla II sa Zvonkom Bogdanom i bijela ledena pozornica sa skupinom Detour i DJ-evima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: