Rekonstrukcija Muzeja likovnih umjetnosti

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš nazočila je potpisivanju Ugovora o nabavi usluga izrade glavnog i izvedbenog projekta te troškovnika rekonstrukcije Muzeja likovnih umjetnosti u Osijeku.

KVALITETNI PROGRAMI Grad Osijek i Muzej likovnih umjetnosti imaju dugogodišnju uspješnu suradnju, a kroz Program javnih potreba u kulturi, Grad Osijek osigurava potpore kvalitetnim programima Muzeja.

Naziv projekta, čiji je nositelj Muzej likovnih umjetnosti u Osijeku, je „Priprema projektne dokumentacije za rekonstrukciju Muzeja likovnih umjetnosti Osijek u svrhu razvoja integriranog razvojnog programa; KK.06.1.1.01.0029“, a partner na projektu je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o.

ODRŽIVI RAZVOJ Cilj projekta je doprinijeti povećanju broja zaposlenih, unaprijediti upravljanje kulturnom baštinom te doprinijeti održivom razvoju na lokalnoj i regionalnoj razini kroz predviđeni program valorizacije.

Ukupna vrijednost projekta je 1.752.300,00 kuna, od kojih je iznos EU potpore 1.401.840,00 kuna.

NOVI PAVILJON Planirana obnova zgrade i izgradnja novog Umjetničkog paviljona Muzeja likovnih umjetnosti u Osijeku, kao i rekonstrukcija zgrade HNK u Osijeku, dio su budućeg integriranog razvojnog projekta, čija će realizacija uvelike unaprijediti kulturno-turističku sliku grada Osijeka.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: