Natječaj za zakup poslovnih prostora

Grad Osijek raspisao je Natječaj za zakup poslovnih prostora u Osijeku.

Predmet zakupa su  poslovni prostori u Osijeku s početnim mjesečnim zakupninama i djelatnostima čije detalje možete pronaći OVDJE.

VRIJEME Poslovni prostori se iznajmljuju na određeno vrijeme u trajanju od deset godina.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije i pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije koje ispunjavaju sve natječajne uvjete.

JAMČEVINA Ponuditelji koji sudjeluju na natječaju su dužni uplatiti jamčevinu u visini početnog mjesečnog iznosa zakupnine.

Jamčevina se uplaćuje u Proračun Grada Osijeka, IBAN: HR5023600001831200002 model HR68, poziv na broj – 7722-OIB ponuditelja i mora biti uplaćena virmanskim nalogom ili općom uplatnicom (ne kompenzacija).

Otvaranje ponuda će biti održano 15. studenoga 2017. u 13,00 sati, u prostoru gradske uprave Grada Osijeka, velika vijećnica, Kuhačeva 9. Ponuditelji imaju pravo biti nazočni otvaranju ponuda osobno ili putem punomoćnika uz punomoć za zastupanje ovjerenu kod javnog bilježnika (obveza ovjere punomoći kod javnog bilježnika se odnosi samo za punomoćnike ponuditelja kao fizičkih osoba).

INFORMACIJE Sve ostale informacije o provedbi natječaja i razgledanju poslovnih prostora koji su predmet davanja u zakup mogu se dobiti u Upravnom odjelu za financije i nabavu, Odsjeku za gospodarenje poslovnim prostorom, Kuhačeva 9 ili na telefone 031/ 229-257 i 229-192.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: