Natječaj o prodaji građevinskog zemljišta mladoj obitelji radi izgradnje vlastite stambene zgrade

Grad Osijek raspisao je Natječaj o prodaji građevinskog zemljišta mladoj obitelji radi izgradnje vlastite stambene zgrade na području grada Osijeka. Građevinsko zemljište za prodaju predstavljaju formirane građevinske čestice koje ispunjavaju uvjete za ishođenje dokumenata za građenje, a nalaze se u Ulici jela u Osijeku.

MLADA OBITELJ Pod pojmom: „mlada obitelj“ smatra se ponuditelj i njegov bračni drug pod uvjetom da nisu navršili 41 godinu života, te da svoje stambeno pitanje rješavaju stjecanjem vlasništva nad nekretninom po prvi puta. 

Grad Osijek će sufinancirati kupovinu građevinskog zemljišta u iznosu koji odgovara zbroju postotaka, od uplaćene kupoprodajne cijene.

Pisane ponude u zatvorenom omotu s naznakom PONUDA ZA NATJEČAJ-KUPOVINA ZEMLJIŠTA ZA MLADE OBITELJI (potrebno upisati i podatak o klasi i ur. broju natječaja), predaju se roku od 30 dana od dana objave u dnevnom listu obavijesti o objavi teksta natječaja na oglasnoj ploči gradske uprave i na službenoj Internet stranici Grada Osijeka natječaja u dnevnom tisku, neposredno u pisarnici Grada Osijeka ili poštom preporučeno na adresu primatelja Grad Osijek, Upravni odjel za urbanizam i graditeljstvo, Kuhačeva 9, Osijek.

PONUDE Otvaranje ponuda obavit će se 19. listopada 2017. u 11 sati.

Detalje natječaja i više informacija možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: