Sastanci s građanima o azbestnom otpadu

Grad Osijek još je u srpnju objavio javni poziv građanima da Upravnom odjelu za urbanizam i graditeljstvo, komunalno-stambeno gospodarstvo, promet i zaštitu okoliša te mjesnu samoupravu dostave podatke o lokacijama na kojima se nalaze objekti koji sadrže materijale od azbesta (kuće, garaže, pomoćni objekti i slično) te podatke o procjeni količina, vrsti i statusu materijala za koje je izvjesno da će postati azbestni otpad.

DOSTAVA PODATAKA Rok za dostavu podataka je 18. rujna 2017., a grad će sve podatke dostaviti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest.

S obzirom na to da je Grad Osijek primio velik broj upita, odlučeno je kako će se organizirati sastanci po gradskim četvrtima/mjesnim odborima gdje svi zainteresirani građani mogu dobiti odgovore na svoja pitanja. Također, na licu mjesta bit će moguće popuniti obrazac uz pomoć djelatnika Grada.

Raspored sastanaka možete pronaći OVDJE.

Obrazac možete skinuti putem OVOG LINKA.

Podaci se mogu dostaviti putem pošte, elektroničke pošte (info@osijek.hr), pisarnice Grada Osijeka (Kuhačeva 9) i gradskih četvrti/mjesnih odbora. Za sve dodatne upite građani se mogu javiti putem brojeva telefona 229-284 i 229-222.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: