Izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih 

Grad Osijek raspisao je javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Osijeka.

PRAVA I POTREBE Savjet mladih Grada Osijeka je savjetodavno tijelo Grada Osijeka koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području grada Osijeka.

Savjet mladih Grada Osijeka ima 11 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika.  Za člana Savjeta i zamjenika člana može se kandidirati i biti birana osoba s prebivalištem ili boravištem na području grada Osijeka koja u trenutku podnošenja kandidature ima od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.  Član Savjeta i njegov zamjenik ne mogu istovremeno biti vijećnici Gradskoga vijeća Grada Osijeka.

TRI GODINE Članove Savjeta mladih Grada Osijeka i njihove zamjenike bira Gradsko vijeće na vrijeme od 3 godine.

Kandidature za članove Savjeta mladih Grada Osijeka i njihove zamjenike dostavljaju se na adresu: Grad Osijek, Odbor za izbor i imenovanja Gradskoga vijeća Grada Osijeka, putem Ureda Grada – Pisarnica, Kuhačeva 9 s naznakom: „Kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Osijeka“ zaključno sa  11. kolovoza 2017.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: