Participativno upravljanje prirodnim resursima

Udruga gradova u RH u suradnji s udrugama DOOR, ODRAZ, ZMAG i Gradom Velika Gorica poziva zainteresirane predstavnike jedinica lokalne samouprave i organizacija civilnog društva na prijavu i sudjelovanje na transfernim radionicama projekta ”Participativno upravljanje prirodnim resursima”.

JAVNE POLITIKE Organiziranje transfernih radionica dio je projektnih aktivnosti planiranih u četiri grada (Koprivnica, Osijek, Rijeka i Zadar) s ciljem jačanja kapaciteta gradova, općina i udruga za uspostavljanje sustava izrade i praćenja provedbe javnih politika za upravljanje prirodnih resursa.

Tijekom radionice bit će predstavljene projektne aktivnosti i rezultati, lokalni primjeri dobrih praksi na području upravljanja prirodnim resursima (s predavačima iz gradova Pazina i Lepoglave, udruga Zelena Istra, Eko Zadar, Zeleni Osijek i drugih…) te organizirana praktična grupna vježba s ciljem usvajanja relevantnih znanja i iskustava u organiziranju participativnog upravljanja u lokalnoj zajednici.

BESPLATNO SUDJELOVANJE Ciljane grupe sudionika na radionici su predstavnici jedinica lokalne samouprave, organizacija civilnog društva te medija. Sudjelovanje na radionici je besplatno uz ispunjavanje online prijavnog obrasca. 

Raspored radionica:

Rijeka: Gradska vijećnica (Korzo 16), 29.6.2017.

Zadar: Gradska knjižnica (Stjepana Radića 11b), 30.6.2017.

Koprivnica: Gradska vijećnica (Zrinski trg 1) 5.7.2017.

Osijek: Gradska četvrt Gornji grad (Trg Lava Mirskog 1), 6.7.2017. Prijavni obrazac Osijek

Prijavnicu za radionicu u Osijeku trebate ispuniti do petka, 30. 6. 2017. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s