Iskorištenost sredstava i studije slučaja o pripremi i provedbi infrastrukturnih projekata

Konferencija „EU fondovi u 2017. godini – Iskorištenost sredstava i studije slučaja o pripremi i provedbi infrastrukturnih projekata” održava se 29. lipnja 2017. u Velikoj dvorani Almeria centra (Ulica Grada Vukovara 284) u Zagrebu u trajanju od 9,30 do 15 sati.

OPERATIVNI PROGRAMI Cilj konferencije je predstaviti iskorištenost EU sredstava u financijskom razdoblju 2014.-2020. po svim operativnim programima te se osvrnuti na realizaciju objava iz godišnjih planova objava poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Na konferenciji će biti predstavljene tri studije slučaja pripreme i provedbe infrastrukturnih projekata financiranih iz fondova EU, od kojih se posebno ističe studija slučaja projekta Cestovno povezivanje južne Dalmacije koji je nedavno odobrila Europska komisija, kao najveći EU financirani projekt u Republici Hrvatskoj. Ove će studije, koje uključuju primjere privatnih i javnih investicija, pokazati kako pristupiti svim aspektima pripreme, na što treba paziti i kako rješavati probleme koji se pojavljuju u postupku pripreme i provedbe.

OBRAZOVANJE Na konferenciji će izlagati stručnjaci iz sektora EU fondova u Republici Hrvatskoj, a ova prilika će se iskoristiti i za dodjelu diploma polaznicima Učilišta EU PROJEKTI koji su uspješno završili program obrazovanja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a više informacija možete pronaći na stranici Udruge gradova.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: