Završena dogradnja Centra “Ivan Štark”

Uz postojeću zgradu u Drinskoj 12b, s ulične strane Krbavske ulice dograđena je nova zgrada

Grad Osijek u 2016. započeo je dogradnju Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“, a radovi su završeni u planiranom roku.

Kako je unazad nekoliko godina rastao broj upisanih učenika s teškoćama u razvoju, nastali su problemi u organizaciji rada zbog manjka prostora te se ukazala potreba za dogradnjom Centra.

NOVI OBJEKT Uz postojeću zgradu u Drinskoj 12b, s ulične strane Krbavske ulice dograđena je nova zgrada površine oko 500 m2.

Vrijednost ovog projekta iznosila je 4.142.708,26 kuna (s PDV-om), a sredstva za dogradnju osigurana su iz Proračuna Grada Osijeka za 2016. i 2017. i jednim dijelom iz vlastitih sredstava Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“.

U novom će se prostoru provoditi odgojno-obrazovni i rehabilitacijski rad s učenicima s višestrukim teškoćama u razvoju kronološke dobi od 7 do 11 godina. Naglasak će biti na rehabilitacijskim sadržajima jer se radi o učenicima s većim i složenijim smetnjama u razvoju koji većinom, do dolaska u školu, nisu imali odgovarajuću rehabilitacijsku podršku.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: