Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje 82 projekta udruga građana

Gradonačelnik Ivan Vrkić predstavnicima je Udruga dodijelio ugovore

Grad Osijek sufinancirat će 82 projekta udruga građana odabranih temeljem Javnog natječaja, u ukupnom iznosu od 889.937,21 kuna.

Javni natječaj raspisan je za 10 područja financiranja: Ljudska i manjinska prava, Demokratizacija i razvoj civilnog društva, Stvaralaštvo mladih, Počasna garda, Zaštita okoliša i održivi razvoj, Komunalno stambeno područje, Gospodarstvo, Izvaninstitucionalno obrazovanje, Socijalne djelatnosti i zaštita zdravlja i Promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

UVJETI Na natječaj je pristiglo 128 prijedloga projekata/programa udruga građana od kojih 24 prijave nisu zadovoljile formalne uvjete natječaja, 12 projekata nije ostvarilo minimalnih 60 bodova, dok je 9 projekata niže rangirano.

Raspisano je i u planu je raspisivanje još sedam Javnih poziva za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga iz Proračuna Grada Osijeka u 2017., a koji su otvoreni do kraja godine odnosno do utroška planiranih sredstava od 1.205.000,00 kuna.

Javni pozivi raspisani su za Sport, Socijalne djelatnosti i zaštita zdravlja, Gospodarstvo, Kulturu, Promicanja vrijednosti Domovinskog rata, Izgradnju i opremanje sportskih građevina kojima upravljaju sportski klubovi – udruge, Sufinanciranje režijskih troškova sportskih građevina koje su povjerene u zakup ili na upravljanje sportskim klubovima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: