Grad Osijek punoljetnost Pannonian Challengea podržava s 300.000 kuna

Već 18. po redu izdanje najvećeg natjecanja u ekstremnim sportovima u našoj regiji – Pannonian Challenge, najavljeno je jučer, 4. svibnja.

Potporu ovoj manifestaciji koja će se održati od 8. do 10. lipnja u skate parku na Sportsko rekreacijskom centru Copacabana, pružaju Grad Osijek, Osječko-baranjska županija i Ministarstvo turizma, uz VIP kao generalnog sponzora.

Ovogodišnju su manifestaciju, uz Juricu Baraća, u ime organizatora, zajednički najavili gradonačelnik Ivan Vrkić, župan Vladimir Šišljagić, pomoćnica ministar turizma Snježana Brzica, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, Martina Rizman Matić te najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš.

TOP 10 Od 2013. natjecanje se održava na lijevoj obali Drave, a od tada počinje i live prijenos eventa na Sportskoj televiziji. Pannonian Challenge 2015. posjetilo je 20.000 ljudi, a 2016. održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, Hrvatske turističke zajednice te biva uvršten u top 10 manifestacija po izboru HTZ-a; svake druge godine u njegovu sklopu održava se Svjetski kup u BMX-u.

Grad Osijek za punoljetno izdanje ovogodišnjeg Pannoniana osigurao je 300.000 kuna pa će tako, uz virtuoze na BMX-u i skateu te poznata glazbena imena poput S.A.R.S.-a, ABOP-a, DJ PIPS-a i Let 3, ljubitelje ekstremnih sportova razveseliti i najava – ulaz na natjecateljski dio programa je slobodan!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: