Grad Osijek kupuje stanove

Grad Osijek na svojim je stranicama objavio Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda radi kupnje stanova.

Pozivaju se zainteresirane fizičke i pravne osobe da Gradu Osijeku, kao potencijalnom kupcu, dostave ponude za prodaju stanova na području Grada Osijeka, i to garsonijera do 26 m2, garsonijera od 26m2 i više, jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova. Korisna površina garsonijere mora biti od 20 do 35 m2, jednosobnog stana od 35 do 50 m2, dvosobnog od 50 do 65 m2 i trosobnog od 65 do 80 m2, a odgovarajućim stanom će se smatrati i stan koji odstupa od navedenih veličina za +/-5 m2

Stan mora biti na području grada, biti uredan i pogodan za stanovanje te ne smije biti u podrumu, suterenu ili ispod ravnog krova, a ako je na petom katu i višestambena zgrada, mora imati dizalo.

CIJENA Kupoprodajna cijena ponuđenog stana ne može biti viša od 6000 kuna po m2 korisne površine stana sa svim davanjima i zakonskim obvezama Grada Osijeka kao kupca. Iznimno, kupoprodajna cijena ponuđenog stana može biti i viša od 6000 kuna po m2 korisne površine stana, ali ne viša od 20%, ukoliko su predmet kupoprodaje stanovi veličine do 45 m2 korisne površine.

Ostale uvjete i sve detalje potražite OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s