Radovi u Donjem gradu

Radovi u Crkvenoj ulici
Radovi u Crkvenoj ulici

Sedamnaest stabala javora te četrdeset grmova suručice i mahonije posađeni su u Crkvenoj ulici, u Donjem gradu. Do ovih se biljnih vrsta došlo pomoću anketiranja Donjograđana. Ovih će se dana ondje posijati i trava što je dio hortikulturnog uređenja ovog dijela grada.

RADOVI U toj su ulici provedeni radovi na rekonstrukciji i izgradnji vodovoda i rekonstrukciji postojeće kanalizacije u sklopu Projekta Osijek 3. Ondje je izgrađena i potpuno nova cesta, nogostupi i kolni prilazi.

Na drugoj strani Donjeg grada, započela je obnova parkirališta na zapadnoj strani osječke bolnice koje dugi niz godina vozačima predstavlja problem i nije u dobrom stanju. Naime, Ulica Christiana Monspergera i Ulica Franje Muckea poprištem su radova uređenja koji su započeli krčenjem zaraslog drveća i uklanjanjem dotrajalih betonskih ploča dok će se urediti i nogostup.

– Osječku bolnicu svakodnevno pohodi veliki broj naših sugrađana zbog čega njezina okolina, pogotovo ona za koju odgovara Grad Osijek, mora biti kvalitetno uređena u svrhu što boljeg odvijanja prometa kao preduvjeta za što veću funkcionalnost ovog iznimno prometno opterećenog dijela grada – izjavio je gradonačelnik Ivan Vrkić na svom Facebook profilu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s