13 komentara

 1. Kome samo pada na pamet promet preko korza? Treba objavljivati imena predlagatelja takvih gluposti. Trebali bi i tramvaj izmjestiti u Hrvatskoj. Republike.

  Sviđa mi se

 2. Trenutni svjetski trendovi i EU su proširenje pješačkih zona i povećanje biciklističkih površina. Mjere poticaja biciklizma su posebne biciklističke trake i faze semafora, te smanjenje površina za automobile i općenita prednost u svemu biciklistima. Osijek treba gledati na zapad a ne vraćati ga u 1945.

  Sviđa mi se

 3. Nikako ne treba pustiti promet kroz Kapucinsku ulicu. Ima puno boljih rjesenja, a o njima cu se ocitovati putem prijedloga na javnoj raspravi.

  Sviđa mi se

 4. Treba je još i povećati! A ne ukinuti. I, naravno, više biciklističkih površina, a onima koji su do sada sustavno uništavali estetiku ovog grada ,predlažem da malo proputuju europom i pogledaju kako je takva zona-pješačka ,u srcu grada,kakvu mi imamo, premala, TREBA JU PROŠIRITI, trebalo bi zatvoriti i Šamačku za automobile…….ili srušiti taj nesretni,nezgrapni,sramotni ESEKER CENTAR……a onda otvoriti ono SLOVO T, tj srušiti soc-realističku zgradu na koju udara Ul Hrv.Republike u Županijskoj, “prosjeći” prolaz ,nastaviti Ul HRepublike – napraviti CESTU prema zapadu GRADA…….te tako riješiti rak ranu PRVE A ZONE NAJUŽEG I NAJLJEPŠEG DIJELA GRADA,te zaokružiti taj dio u jednu predivnu cjelinu…..😀

  Sviđa mi se

 5. Korzo je toliko kvalitetno napravljeno da je i ono malo dostavnih vozilo uništilo betonske pločice, možemo samo zamisliti što će biti ako političari ostvare svoju glupu zamisao,ŠTO VIŠE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU GRADA.

  Sviđa mi se

 6. Ideje su najbolji predstavnici i indikatori kvalitete i sposobnosti osobe ili organizacije. Ova ideja je loša. Lošija od ideje tj onanije o Osijeku kao gradu prijestolnici Europske kulture 2020. Grad koji još nosi ožiljke od rata, Pejačevićeva se raspada (možda se do pisanja teksta i raspala) lokali su prazniji od ulica, a vi se(be) kandidirate za prijestolnicu Eu kulture. Teško da će ljudi koji pljuju po pločniku, iskaču svojim lažnim osmjesima i/ ili zmijskim/psihotičnim očima sa plakata dovesti ovaj (pro)pali gradić na prijestolje ičega igdje pa i u samome sebi. Ne kažem da je gradska vlast loša, daleko od toga. Gradska vlast se mora debelo potruditi da bi bila uopće ikako okarakterizirana. Biti loš je nivo željenja kada ste katastrofalni. Vi možda mislite da nešto vodite i da predstavljate ovaj grad, možda mislite svašta ali ne predstavljate mene, ne predstavljate Osijek, djevojke, dečke, žene i muškarce koji su otišli ili ostali. Niti žive niti nas (polu) mrtve. Ne poštujem vas. A da vam budem iskren, malko mi se stisne u stomaku kada pomislim na vas.
  A sada požurite. Požurite sa zabijanjem prvih lopata pred izborčiće. Već kasnite sa velikim najavama i izjavama u Promenadama i lokalnim mikro televizijama sa snažnim novinarskim imenima koja čekaju šaku zobi da ju pojedu iz vaših ruku. Bože, nadam se samo da su vam ruke barem mehanički i mikrobiološki čiste jer ,vlastitog sam dojma, da je to jedini način na koji mogu biti.
  Ako itko pomisli da o vama mislim loše jer o drugima mislim bolje, varate se, svi ste vi isti bez obzira iz koje stranke dolazite ili čije pete ližete.
  Hvala, srdačan pozdrav.

  Sviđa mi se

 7. Nije mi jasno kome je pala na pamet ta suluda ideja o puštanju prometa kroz pješačku zonu.Ako nemate novih ideja onda rađe ostavite sve ovako kako je sada,

  Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s