U planu je projekt multimedijalnog i edukativnog centra prirodne baštine

Grad Osijek na svojim je stranicama objavio poziv za dostavu ponuda za pružanje konzultantskih usluga za projekt multimedijalni i edukativni centar prirodne baštine.

Naime, početkom prosinca otvoren je poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na dostavu projektnih prijedloga „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“. Svrha ovoga poziav je održivo korištenje prirodne baštine s ciljem doprinosa održivom društveno-gospodarskom razvoju na lokalnoj i/ili regionalnoj razini.

NATURA 2000 Prijavljeni projekti moraju biti usmjereni na razvijanje javne svijesti o važnosti očuvanja bioraznolikosti i/ili georaznolikosti kroz promociju zaštićenih dijelova prirode i ekološke mreže Natura 2000.

Grad Osijek ima namjeru na ovaj poziv prijaviti projekt „Multimedijalni i edukativni centar prirodne baštine“ te stoga treba i konzultantske usluge kao potporu pri izradi ovoga projektnog prijedloga. Kroz ovaj projekt će se izgraditi i urediti centar s ciljem prezentacije i edukacije na temu prirodne baštine, izložbeni dio za prirodoslovne artefakte.

UZ ZOO Centar bi bio smješten na čestici, neposredno pored ZOO vrta. Pri tome će se urediti i prateći turistički sadržaji (suvenirnica, dječji zabavni dino-park, cafe bar).

Više informacija potražite OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s