Dodijeljeno 237.378 kuna potpora za poticanje poduzetništva

19 potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Osijeka u 2016., u ukupnom iznosu od 237.378,47 kuna, dvostruko više no prošle godine, dodijelio je u ponedjeljak, 19. prosinca gradonačelnik Ivan Vrkić.

U Javnom pozivu za dodjelu potpora trgovačkim društvima (mikro, mala i srednja poduzeća) i obrtima objedinjeno je sedam sljedećih mjera: Potpore za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika; Potpore za nabavu i ugradnju strojeva i opreme; Potpore za certificiranje proizvoda i procesa; Potpore tradicijskim i umjetničkim obrtima; Potpore za izradu projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova Europske unije; Potpore za izlaganje na sajmovima i Potpore za stručno obrazovanje i osposobljavanje zaposlenika.

Potpore za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika dobilo je 14 poduzetnika početnika za nabavu strojeva, opreme i alata te uređenje poslovnog prostora u ukupnom iznosu od 190.104,14 kuna; potpore za nabavu i ugradnju strojeva i opreme dobila su 4 poduzetnika iz prerađivačke industrije za u ukupnom iznosu od 46.584,98 kuna, a Potporu za izlaganje na sajmovima jedna poduzetnica u iznosu od 689,35 kn.

Popis dobitnika potpora pogledajte OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s